Laptops-table-virtual-professional

Voor wie is mijn virtual support geschikt?

Stel je het volgende voor…

* Je bent de hele dag druk bezig met je kindje, oftewel je ondernemerschap.

* Je zit wekelijks, soms zelfs dagelijks met verschillende petten op. Je moet zorgen voor tevreden klanten, de boekhouding moet gedaan worden en oh ja, je moet ook nog iets met social media.

* Een dag heeft maar 24 uur en als je je gezinsleden/kussen ook wel eens van dichtbij wilt bekijken, kan het prettig zijn als je terug kunt vallen op iemand die je virtual support kan bieden.

Klonk dit je bekend in de oren? Ja? En dit dan?

* Ben je eigenaar van een klein bedrijf? Verzet je al bergen elke dag, maar kun je niet álles zelf?

* Zou de sales soepeler verlopen als je marketingmachine wat gesmeerder liep?

* Heeft marketing communicatie niet echt je interesse? Maar vind je dat je er wel iets meer aan zou moeten doen?

* Zou je graag meer klanten op je website hebben door te adverteren op Google of LinkedIn, maar staat er onderaan je website ‘voor het laatst bijgewerkt november 2015’ ?

* Had er al weken geleden een inhoudelijk artikel van jouw hand op – diezelfde niet onderhouden website – moeten verschijnen? Oh, dat artikel bestaat al? Good for you! Ah, in je hoofd…

* Heb je niet genoeg werk voor een vaste kracht op de marketingcommunicatie, maar wel behoefte aan (incidentele) ondersteuning? Of iemand die je even op weg helpt?

* Hoeft die persoon niet per se op kantoor aanwezig te zijn, maar wil je die kunnen inschakelen wanneer je hulp nodig hebt?

Ik kan je die flexibele virtuele ondersteuning bieden. Of het nu gaat om het SEO proof maken (je vindbaarheid in zoekmachines als Google verbeteren) van je websiteteksten of het beheren van je Adwords account, ik zorg dat je marketingcommunicatie weer gauw op peil is.

Daarnaast ben ik een groot voorstander van het overdragen van mijn kennis, zodat je weet waarom ik iets doe en we keuzes maken in het belang van jouw organisatie waar we allebei achter staan. Want ook al besteed je (een deel van) je marketingcommunicatie aan mij uit, het gaat pas echt werken als we allebei betrokken zijn. 1+1 = immers 3! 🙂

Ik spreek buiten Nederlands: Engels, Spaans, Duits en mijn Frans is heel aardig. Dit voor het geval je behoefte mocht hebben aan een stukje internationale kennis en ervaring.

Wie gingen je voor?

Interchange – Sissoo Technologies – BlueFinch – Webwinkel Stoelsprookjes – Designcollege Rotterdam – via WAU?! De gemeenteraad van Amersfoort – Provite B.V. – GoCreate – KPN Wholesale – TU Delft – QuTech – VP Instruments

Klantcases geschreven voor KPN Wholesale:

Content Delivery Network (NPO)

Media Transport Services (KNVB)

OTT Workflow (Dance Television)

Wat vinden ze van Virtual Professional?

“Ik moest even aan de tekst voor de folder wennen… maar zeker door de feedback van mijn twee MT-leden helemaal om. Dymph’s tekst en manier van schrijven slaan de spijker perfect op de kop. Echt super gedaan en zó onderscheidend. Compliment dus!” Yves Harteveld – Directeur a.i. Designcollege vmbo

Recensies - Virtual Professional

Als zelfstandig ondernemer help ik graag andere ondernemers. Wat ik buiten het schrijven van webteksten, het beheren van je social media en het geven van training nog meer te bieden heb? Als allrounder ben ik van veel markten thuis. Stuur me daarom liever  een  mail of Whatsappje (06-14573001) dan bespreken we de mogelijkheden. Weten wat voor vlees je in de kuip hebt? Ga naar over Dymph.