Laptops-table-virtual-professional

Tarieven van een virtual professional

Wat kost deze virtual professional? Dit hangt er vanaf voor welke werkzaamheden je kiest.

Vrijblijvend adviesgesprek

Als je hiervoor kiest dan kom ik persoonlijk bij jou langs om kosteloos een uur lang met je te praten over je marketingcommunicatie. Ik maak dan ook een quick-scan van je website met verbeterpunten.

Kansen-belemmeringenanalyse

Wil je liever eerst het water testen dan kan ik je een kansen-belemmeringenanalyse bieden van een dagdeel (4 uur) voor 450 euro. We kijken dan samen waar we je huidige marketingcommunicatie kunnen verbeteren. Vervolgens kun je beslissen hier zelf mee aan de slag te gaan of dat we dit samen doen. Als je voor ‘samen’ kiest dan doen we dit ook echt samen, zodat je uiteindelijk over de kennis en vaardigheden beschikt om het zelf te doen. Dit is ook een mooie manier om te bekijken of een abonnement iets voor je is.

Bij Virtual Professional is het bij voorkeur geen ‘uurtje factuurtje’, zoals je misschien van een marketingcommunicatieadviseur zou verwachten. Ik werk, in navolging van de ICT branche, het liefst met het MaaS (Marketing as a Subscription) model.  Marketingcommunicatieadvies en -ondersteuning als abonnement.

Marketingcommunicatieadvies als abonnement (MaaS)

Ik verbeter de resultaten van jouw marketingcommunicatie voor een vast maandbedrag vanaf €750 per maand. Elke maand hebben we overleg, beoordelen we de resultaten van de afgelopen maand en maken we een taakverdeling voor de maand erop.

Wat ik hiervoor doe? Ik coördineer al je marketingcommunicatieactiviteiten. Samen stellen we een plan op en dat voeren we ook samen uit. Dit ‘samen’ vind ik erg belangrijk, want het is mijn doel dat je uiteindelijk over de kennis en vaardigheden beschikt om het zelf te doen.  Waar nodig schakel ik externe specialisten in en werken we bij voorkeur met jouw eigen mensen. We hebben doorlopend contact. Ik ben jouw marketingcommunicatieadviseur die schittert van afwezigheid op jouw loonlijst!

Looptijd MaaS model

We doen dit voor een periode van minimaal 6 maanden. Dit heeft als voordeel dat jij als opdrachtgever, en ikzelf, de ruimte hebben om plannen om te zetten in activiteiten. En voor onze activiteiten om vruchten af te werpen. Bovendien blijft je eigen tijd die je erin stopt op deze manier beperkt.

Dit biedt ook ruimte voor voortschrijdend inzicht. We kunnen het plan en de activiteiten bijstellen als ons dit verstandig lijkt. Op deze manier werken we samen aan het gewenste resultaat.

Dit is in het kort mijn marketingcommunicatieadvies als abonnement. Als je benieuwd bent waar het idee van werken op abonnementsbasis vandaan komt, lees dan mijn recensie over het boek ‘De vrije adviseur’. De term MaaS model komt uit mijn eigen koker. 😉

 

Wil je weten welke diensten ik je als virtual marketingcommunicatie professional precies te bieden heb? Ga naar ‘diensten’? Wil je weten wie ik ben? Ga naar ‘over mij’. Heb je een vraag voor mij? Vul dan het formulier hieronder in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Door dit hokje aan te vinken accepteer je het privacybeleid mbt het opslaan en verwerken van je persoonlijke gegevens door Virtual Professional.