Social media workshop-social selling training-Virtual Professional

Meer info graag!

Jouw LinkedIn-profiel als leadgenerator

Als zelfstandig ondernemer moet je voor je eigen opdrachten zorgen. Als marketeer of accountmanager moet je voor respectievelijk leads en (nieuwe) klanten zorgen. Bied jij je diensten of producten aan bedrijven aan dan is LinkedIn een ideaal platform om hiervoor te gebruiken. Maar wat als je onzichtbaar bent op LinkedIn? Hoe val je op, op een niet ‘verkoperige’, pushy manier? Dit betekent in ieder geval niet: elke dag een bericht posten waarin je vertelt hoe goed je bent. Dat stoot potentiële klanten af. Maar wat doe je dan wel?

 1. Het begint allemaal met jouw juist ingevulde, persoonlijke profiel, want jij bent jouw bedrijf (Oké! Maar wat is ‘juist ingevuld’?).
 2. Je post regelmatig zelf, maar niet over jezelf (Niet? Oh…).
 3. Daarnaast reageer je inhoudelijk op berichten van je potentiële klanten (Check! Wacht even… wie is mijn potentiële klant precies?).
 4. Je breidt strategisch je netwerk uit (Ja, maar hoe dan?).
 5. Je zorgt voor een goede bedrijfspagina (Oké…).

Als je nu denkt: help, waar moet ik op letten bij het invullen van mijn profiel? En waar post ik dan in hemelsnaam over zonder te verkoperig of pushy over te komen? Geen zorgen, daar help ik je bij. Ik maak een profielscan voor je met persoonlijke tips om hem te optimaliseren. Samen met jou maak ik een plan om regelmatig te posten op een manier die jou neerzet als expert op jouw vakgebied. Met als doel: het aantrekken van nieuwe klanten via LinkedIn.

Door dit structureel te doen, kom ik zelf aan 80% van mijn klanten. En als het voor mij werkt dan werkt het óók voor jou. Mits je doelgroep op LinkedIn zit.

Eén goede post, kan jou honderden nieuwe connecties/leads opleveren. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Ik spreek uit ervaring.

Virale kennisdelingspost LinkedIn-trainer - Dymph Neeteson

Jouw Linked-Instrategie naar een hoger niveau

Ik bied jou de volgende bouwstenen om je eigen pakket mee samen te stellen:

 • Intakegesprek van een half uur
 • Profielscan: 79 euro
 • Doelgroepbepaling (inclusief opstellen profiel van je ideale klant): 197 euro
 • Contentstrategie opstellen: 297 euro
 • Contentcreatie, 3 posts per week, inclusief 1 blog, per 2 maanden: 379 euro (kan in abonnementsvorm)
 • Strategisch netwerk uitbreiden plan, inclusief template op maat hoe je deze het beste benadert: 179 euro
 • Inrichten bedrijfspagina: 297 euro
 • Losse maatwerk workshops (in-company) in overleg.

Aanbod Boost your LinkedIn skills - Dymph Neeteson

Wil je je LinkedIn-strategie in één keer professioneel aanpakken? Dan is jouw totale investering 1349 euro en krijg je de profielscan er gratis bij. Maar je kunt natuurlijk ook beginnen met een profielscan en daarna zelf aan de slag met de verschillende onderdelen. Of pick & choose welke onderdelen je nodig hebt.

Loop je ergens vast dan kun je kiezen voor een LinkedIn vlottrek-gesprek met mij van een uur via Skype of telefoon voor 79 euro.

Aanbevelingen LinkedIn - Dymph Neeteson

LinkedIn is de JUISTE keuze voor jou als:

 • Je zelfstandig ondernemer of marketeer/verkoper in loondienst bent;
 • Je diensten of producten verkoopt aan bedrijven;
 • Je een extra lead-generatiekanaal kunt gebruiken;
 • Je doelgroep op LinkedIn zit.

LinkedIn is NIET juiste keuze voor jou als:

X Je potentiële klanten niet op LinkedIn zitten;

X Je denkt dat LinkedIn een wondermiddel is;

X Je geen tijd wilt steken in het maken van content en het reageren op andermans posts (het kost echt tijd en inspanning);

X Je er nog niet klaar voor bent om online op te vallen en hier te ‘verkopen’ (ik noem het liever ‘social sharing’ in plaats van ‘social selling’).

Veelgestelde vragen:

Ik kom niet uit de buurt van Den Haag. Wat nu?

De techniek staat tegenwoordig voor niks (lange leve Skype en de Whatsapp), dus dit hele traject doen we lekker op afstand. Dat is beter voor het milieu en scheelt ons allebei reistijd. 😊

Ik ben groener dan groen op LinkedIn, is dit erg?

Dit is geen probleem. Alles valt te leren. Je kunt ervoor kiezen om een vliegende start te maken met een VIP-dag voor 997 euro. Dan gaan we samen een hele dag jouw LinkedIn-strategie optuigen. Of we maken een pakket op maat. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt.

Betaal ik alles in één keer?

Nee, je betaalt 50% vooraf en halverwege de rest als je voor een pakket hebt gekozen. Een VIP-dag betaal je wel vooraf.

Hoe lang zijn we hiermee bezig?

Een VIP-dag is een volle dag waarbij we 1-op-1 uitsluitend aan de slag gaan met jouw aanwezigheid op LinkedIn te optimaliseren. Hoe lang we met de verschillende bouwstenen bezig zijn ligt aan het aantal en onze agenda’s. We bekijken samen wat het beste past en haalbaar is.

Over Dymph

LinkedIn workshop - Dymph Neeteson

Dymph is een marketeer met meer dan 19 jaar ervaring in marketingcommunicatie (en sales). Ze is sinds 1,5 jaar zelfstandig ondernemer. Ze geeft regelmatig LinkedIn- en communicatietrainingen aan bedrijven en scholen, en ze helpt als copywriter bedrijven bij hun contentstrategie. Ze valt – als het past – ook in als docent Online Marketing.

Ze heeft een Facebookgroep over social selling/sharing via LinkedIn en ze verzorgt een twee-maandelijkse nieuwsbrief over social sharing en personal branding via LinkedIn.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je meteen aan!

Overtuigd?

LinkedIn is booming! Wil niet langer achter de feiten aanlopen, boek dan nu een pakket of VIP-dag. Liever individuele coaching, zodat je zelf goede LinkedIn-posts leer schrijven? Dat kan ook!

Ja, meer info graag!

Sta je te trappelen om aan met LinkedIn aan de slag te gaan? Daar houd ik van. Stuur me een mail of appje (bellen mag ook): 0614573001.

Waarom ik fan ben van social selling? Benieuwd hoe ik het zelf een viral-post voor elkaar krijg op LinkedIn?