LinkedIn-en socialselling-training-Dymph-Neeteson

Corona heeft je de ogen geopend, je moet actiever zijn op LinkedIn om meer leads binnen te halen. Je bent onzeker omdat je niet precies weet hoe. LinkedIn is inderdaad geen Facebook of Insta…

Geen nood, de redding is nabij! 🙂 Ik ‘klets’ je in een dag bij over de laatste ontwikkelingen op LinkedIn. Het scheelt je een hoop tijd als je dit niet zelf hoeft uit te zoeken. En je kunt na mijn training ‘Vol vertrouwen aan de slag met LinkedIn’ meteen op de juiste manier ‘herrie’ maken op LinkedIn.

In een dag leer je van mij…

  • Wat personal branding is en wat je ermee moet op LinkedIn.
  • Hoe je je profiel optimaal inricht zodat je beter gevonden wordt op LinkedIn en in Google.
  • Hoe je leads verzamelt via LinkedIn.
  • Wat voor soort content goed en minder goed werkt op LinkedIn.
  • Hoe je aan ideeën komt voor posts en hoe je ze opbouwt (we gaan ook zelf aan de slag).

Dinsdag 4 augustus geef ik de training ‘Vol vertrouwen aan de slag met LinkedIn’

LinkedIIn-training 4 augutsus Den Haag - Dymph Neeteson

Wat mijn cursisten van mij vinden

 

Ik vind het belangrijk dat de innerlijke mens goed verzorgd wordt tijdens een dag goed opletten. Serieus, alleen de lunch is het al waard om deel te nemen aan mijn training. 😉 Jij komt toch ook?

Contact

De volgende training vindt 4 augustus plaats in Den Haag. De investering is 367 euro. Met nu tijdelijk een vroegboekkorting van 50 euro t/m 16 juli. Heb je interesse, stuur een mail, persoonlijk bericht via de chat of app/bel me op: 0614573001.

Kun je niet wachten tot 4 augustus? Met dit stappenplan kun je vast oefenen op het schrijven van goede LinkedIn posts.

 

Ja, ik wil deze training niet missen!